ycxg

about_1

Madeg ing taun 1999, Yuan Cheng Auto Aksesoris Produsen Co. Ltd. minangka pabrikan khusus lan eksportir aksesoris mobil, nutupi warna srengenge (salju) mobil, tutup kursi mobil, bantal kursi mobil lan tutup setir.

Kanthi tim R&D sing kuat, sistem QC ketat lan peralatan produksi & inspeksi lengkap, produk didol ing luar negeri nganti luwih saka 30 negara, utamane ing Eropa, Amerika Utara lan Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

Kabeh upaya diarahake kanggo kepuasan pelanggan. Sugeng rawuh sampeyan ngubungi kita. Kita siyap kanggo nanggepi pitakon kanthi cepet.

r
rth