Produsen lan Eksportir Profesional Ing

Aksesoris Otomotif & Barang Luar Ruangan

  • Bubble PE film sun shade with different patterns

    Gelembung sun film sun shade kanthi pola sing beda-beda

    200gsm gelembung + warna film PE sun sun shade karo pola kartun Sunshade mobil kanggo jendhela ngarep / gelembung jendela ngarep shade / bubble Sunshade / PE bubble printing car sun shade Wektu Utama: Quantity (Potongan) 1000 - 3000 5000 - 10000 15000 - 20000> 20000 Est. Wektu (dina) 20 30 40 Kanggo dirembug Kemasan Rincian Kemasan Klebu: 1 x Kaca Depan Kaca Depan Mobil, Kertu kertas 2 x Piala + Tas OPP, 100 pcs / ctn, ukuran ctn: 62 * 55 * 67cm Fungsi: 1. Pro ...

  • Customized Steering Wheel Cover SWC-61501~15

    Tutup Roda Kemudi Disesuaikan SWC-61501 ~ 15

      Tutup roda kemudi mobil, cincin batin TPR sing ramah lingkungan, desain Roda kemudi sing dirancang khusus nyedhiyakake perlindungan saka luntur, retak lan peeling saka cahya srengenge lan cuaca ekstrem. Tutup roda kemudi PU Universal nyedhiyakake diameter 36,38 lan 40cm supaya pas umume 95% mobil ing pasar, uga bisa ngasilake ukuran 42,45,47 lan 50cm sing digunakake kanggo Truk .. Kabeh tutup digawe nganggo kulit kulit salinan berkualitas tinggi kanthi perasaan tangan sing bisa diatasi. Werna mulit kanggo kulit ...

  • Car Refrigerator YC-16SS

    Kulkas Mobil YC-16SS

    Yuancheng Freezer Kulkas 12V Kulkas Mobil Kulkas Mobil dengan Layar Sentuh Kompresor untuk Kendaraan Truk RV Berkemah Plancongan Luar Ruangan Spesifikasi Teknis YC-16SS DC REFRIGERATOR MOBIL Nama Produk: Kulkas Mobil DC 16L Tipe Iklim: SN, N, ST, Tegangan T: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pemanas: 20-55 ℃ Suhu pendingin: -20 Size Ukuran Produk: 605 * 340 * 273.5mm Ukuran Karton: 660 * 395 * 360mm Jumlah Quadity 20Ft / 288PCS 40HQ / 693PCS Wektu Utama: ...

  • Hard top straight-up roof tent

    Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

    Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..

  • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

    Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm Cangkang keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing gampang / gampang dioperasikake, digunakake wong 3-4. Materi Rinci: * Cangkang atos (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel pelat: kayu lapis 8mm dhuwur * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambung karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan momotane gampang lan .. .

  • Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil lempitan ndhuwur sing atos

    Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm. Nihan keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, 4 wong gunakake. * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Panel piring: plywoo dhuwur 8mm * Kasur: umpluk 4cm duwur PU + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur 110gsm bolong: 1. Bukaan lan nutup otomatis ...

  • Hard top folding four-person roof tent

    Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

    Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm trep kanggo dilipat / dipasang nganggo tangga kaping pindho, 3-4 wong digunakake. Bahan Detail: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Bukaan lan nutup kanthi otomatis diwiwiti spring; 2. Tangga teleskopik yaiku ...

  • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

    Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

    Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan ayu, cocog kanggo 2-3 wong urip Material Detailed: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

  • Manual folding roof tent

    Tarub gendheng lempitan manual

    Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

  • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

    Tenda nduwur tunggal otomatis sing alus / ndhuwur empuk ...

    Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm Kontrol remot nirkabel utawa saklar tombol rong arah, cocok kanggo 2-3 wong Bahan Rinci: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: Tenda njaba 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

  • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

    Tenda atap mobil alus- lempitan kanthi manual karo ...

    Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah 2-3 wong nggunakake ukuran Terbuka: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake Materi Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo ro ...

  • Roof Tent- Folding Manually

    Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

    Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo tendha gendheng ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

Katrangan ringkes :

Didhisiki ing taun 1999, Yuan Cheng Auto Aksesoris Produsen Co Ltd .. minangka produsen khusus lan eksportir aksesoris otomatis, nutupi warna sinar matahari (salju) mobil, tutup kursi mobil, bantal kursi mobil lan tutup setir.

Kanthi tim R&D sing kuat, sistem QC ketat lan peralatan produksi & inspeksi lengkap, produk didol ing luar negeri nganti luwih saka 30 negara, utamane ing Eropa, Amerika Utara lan Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

Melu kegiatan pameran

Acara & Acara Dagang

  • Titik kaca minangka kekirangan berjangka

    Kontrak berjangka utama Nan Yang kaca FG506 ambruk dina iki, rega dibukak 901 yuan / ton, paling dhuwur 904 yuan / ton, rega paling murah 888 yuan / ton, ditutup ing 895 yuan / ton, rega penutupan dina dagang sadurunge mudhun 9 yuan / ton , volume 413570, nyuda dina dagang sadurunge 133700, 387976 tangan ...

  • Pangembangan industri kaca China

    Minangka negara kanggo konservasi energi kaca industri lan pengurangan emisi, kapasitas luwih gedhe kanthi perhatian pasar kanggo macem-macem rasa kuwatir. Saiki, umume investor lan wong bisnis ngerti babagan industri kaca kurang, miturut kunjungan pungkasan, ambane ...

  • Yuancheng Kuat: Ayo maneh

    Tanggal 15 Oktober, Pameran Canton kaping 126 diwiwiti kaya sing dijadwalake. Produsen Aksesoris Auto Yuancheng CO., LTD katon anyar kanthi barisan produk anyar. Werna warna sunar srengenge sing ganti warna lan seri tutup setir, sing paling laris seri srengenge srengenge, kulkas mobil anyar ...

  • Apa sing ditindakake Yuancheng menyang Pameran Canton kaping 125?

    Tanggal 5 Mei, tahap kaping 3 Pameran Canton kaping 125 arep ditutup. Bojone Yuancheng 4.2F16-18 isih rame karo pengunjung. Minangka pameran pameran Canton Fair, Yuancheng nampilake desain seri tutup setir paling anyar, seri sunshade, seri tenda atap mobil lan mobil ...

  • Undhangan kanggo Pameran Canton 125th 2019

    Para sedulur, Matur suwun sanget kanggo dhukungan jangka panjang kanggo Zhejiang Yuan Cheng Auto Accessories Manufacturing Co., Ltd. Kita bakal rawuh ing Pameran Canton kaping 125 ing endi produk laris lan barang sing nembe dikembangake bakal dituduhake menyang pelanggan. Kita ngarep-arep banget kanggo riko ...

  • gr
  • tyj
  • dfb
  • ger
  • gre
  • rg