ycxg

Sun Shade

  • 170T/190T/210T Polyester Car Sunshade

    170T / 190T / 210T Carester Sunshade

    170T / 190T / 210T Polyester Car Sunshade kanthi cetakan Logo kanggo kaca ngarep kaca SS-D-1243/1244/1245/1246/1247/1248/1249 Kain ditutupi perak sing bisa nggambarake sinar srengenge lan UV kanthi efektif kanggo ngisolasi panas dadi nyuda suhu ing mobil supaya nglindhungi interior mobil saka tuwa. Fungsi: 1. Gampang dipasang ing jendhela karo ngisep. 2. Suhu ngisor sing luwih murah lan nglindhungi interior mobil. 3. Werna bisa disesuaikan miturut syarat-syarat pelanggan ...
  • Bubble PE film sun shade with different patterns

    Gelembung sun film sun shade kanthi pola sing beda-beda

    Sunshade mobil kanggo jendhela ngarep / gelembung jendela ngarep shade / bubble Sunshade / PE bubble printing car sun shade
  • Laser film customized sun shade SS-61520/24

    Film laser khusus teduh srengenge SS-61520/24

                  Laser panel panel kertas gabungan + 1.5mm EPE busa sun shade shade Mobil untuk jendela depan / sinar laser depan / laser Sunshade Item Laser Film Kaca Depan Kaca Depan Kaca Jeneng: OEM Model Model: SS-61520/24 Material Laser film karton karo EPE Ukuran umpluk 130 * 60CM / 140 * 70cm, utawa shade warna sunyi mobil Sliver khusus Kemasan MOQ Disesuaikan 1000 pcs dengan shade sun mobil Fungsi: 1. Perlindhungan anti-UV lan sinar matahari sing reflektif mudhun ing ...
  • Car Sun Shade For Side And Rear Window  SS-M-61501/2/3

    Car Sun Shade Kanggo Jendhela Sisih Lan Mburi SS-M-61501/2/3

    Disaranake lan OEM / ODM Car Sun Shade Kanggo Jendhela Sisih Lan Mburi
  • EPE foam sun shade SS-61501/2/3/4/27

    EPE srengenge umpluk srengenge SS-61501/2/3/4/27

    2mm Silver EPE Foam front window lempitan Sunshade kanthi cetakan warna film aluminium / Kulit PU kulit / film biru Matt
  • Fan-shaped Retractable Rolling Sun shade SS-61535

    Shadow Rolling Sun sing bisa ditarik kipas SS-61535

    Desain kipas aluminium Retractable Rolling Sun shade Sunshade / Fan-shaped / Rolling Sunshade / Retractable / Cuttable Desain film aluminium lan lempitan bentuke kipas bisa nggambarake sinar srengenge kanthi efektif; Narik pisah nalika digunakake lan mundur nalika ora digunakake, mung butuh 1 detik, ora prelu sampeyan dibatalake kaping pirang-pirang; Bisa dipotong kanthi bebas miturut ukuran lan bentuk kaca depan mobil sampeyan.
  • Umbrella sun shade SS-61536

    Payung srengenge iyub-iyub SS-61536

    Payung sunshade Material: Pita perak titanium + balung payung baja + Kulit suntingan PVC mobil Sunshade / Kipas / Mobil payung teleskopik sunshade / Ditarik / Dipotong 1. Efek jampel panas sing luwih apik; 2. Payung ditarik, lapisan proteksi srengenge, ora prelu dipasang; 3. Iga cekung balik, panyimpenan sing trep lan awet.