ycxg

  • AUDIT EXTENDING BSCI DILAKUKI LAN LALU tanggal 5 Maret 2014

    BSCI 2021 tindakake audit ditindakake tanggal 3 Maret 2014 ing pabrik kita. Sawise pengawasan pabrik kanthi sibuk, Yuancheng Auto Manufacturer Co., Ltd. liwati maneh audit maneh. SHSS nerbitake salinan BSCI 2021 anyar kanggo kita. Lan iki minangka taun kaping 10 kita lulus audit BSCI. Pabrik BSCI ...
    Waca liyane
  • Titik kaca minangka kekirangan berjangka

    Kontrak berjangka utama Nan Yang kaca FG506 ambruk dina iki, rega dibukak 901 yuan / ton, paling dhuwur 904 yuan / ton, rega paling murah 888 yuan / ton, ditutup ing 895 yuan / ton, rega penutupan dina dagang sadurunge mudhun 9 yuan / ton , volume 413570, nyuda dina dagang sadurunge 133700, 387976 tangan ...
    Waca liyane
  • Pangembangan industri kaca China

    Minangka negara kanggo konservasi energi kaca industri lan pengurangan emisi, kapasitas luwih gedhe kanthi perhatian pasar kanggo macem-macem rasa kuwatir. Saiki, umume investor lan wong bisnis ngerti babagan industri kaca kurang, miturut kunjungan pungkasan, ambane ...
    Waca liyane
  • Yuancheng Kuat: Ayo maneh

    Tanggal 15 Oktober, Pameran Canton kaping 126 diwiwiti kaya sing dijadwalake. Produsen Aksesoris Auto Yuancheng CO., LTD katon anyar kanthi barisan produk anyar. Werna warna sunar srengenge sing ganti warna lan seri tutup setir, sing paling laris seri srengenge sunar srengenge, kulkas mobil anyar ...
    Waca liyane
  • Apa sing ditindakake Yuancheng menyang Pameran Canton kaping 125?

    Tanggal 5 Mei, tahap kaping 3 Pameran Canton kaping 125 arep ditutup. Bojone Yuancheng 4.2F16-18 isih rame karo pengunjung. Minangka pameran pameran Canton Fair, Yuancheng nampilake desain seri tutup setir paling anyar, seri sunshade, seri tenda atap mobil lan mobil ...
    Waca liyane
  • Undhangan kanggo Pameran Canton 125th 2019

    Para rawuh, Matur nuwun kanthi sanget dhukungan jangka panjang kanggo Zhejiang Yuan Cheng Auto Accessories Manufacturing Co., Ltd. Kita bakal rawuh ing Pameran Canton kaping 125 ing ngendi produk laris lan barang sing nembe dikembangake bakal dituduhake menyang pelanggan. Kita ngarep-arep banget kanggo riko ...
    Waca liyane
  • Gulung tipis ing wulan November ing kaca sing rata

    Situs web komisi pembangunan lan reformasi nasional, ing wulan November, output semen nasional mudhun 1,1, dibandhingake karo pertumbuhan 8,9; Produksi gelas datar mudhun 6,7, 14,4 kanggo tuwuh ing periode sing padha taun kepungkur.
    Waca liyane
  • Keseimbangan pasar titik jangka pendek kaca

    Miturut pemantauan, ing China sisih w├ętan, jiangsu HuaErRun rega pabrik ngambang 5 mm nganti 1224 yuan / ton; Ing China sisih lor, keamanan hebei 5 mm rega pabrik kaca ngambang nganti 1032 yuan / ton. Bubar pasar kaca mlaku kanthi lancar, amarga wis ing Desember, pungkasan miturut tradhisional ...
    Waca liyane
  • Laporan semi-tahunan kaca

    Baris produksi kaca ngambang biasane ketinggalan rega pangowahan, mula rega sing luwih murah nanging diwiwiti utawa ora mudhun, laju kontrak pasokan utawa ing jangka cendhak kurang saka kacepetan permintaan sing mudhun, inventaris bisa uga terus munggah Nanging minangka asil kaca ngambang ...
    Waca liyane
  • Rebound kaca ora bisa dilestarekake

    Kaca berjangka kuat maneh, 1609 kontrak wiwit endhek 973 yuan / ton, rebound nganti paling dhuwur 1060 yuan / ton, nganti meh 9%. Nanging, ing jangka menengah, gelombang rebound 1609 kontrak ora bisa dilestarekake, mengko ing kemungkinan osilasi kisaran 930-930 yuan / ton luwih gedhe. Sp ...
    Waca liyane