ycxg

Tenda Atap Mobil

  • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

    Tarub ing atap mobil alus- lempitan kanthi manual nganggo cornice

    Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah sing digunakake 2-3 wong
    Tenda Model: YC0002A-1 Ukuran mbukak: 221cm * 130cm * 102cm
    Tenda Model: YC0002A-1 Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur:
    rupane cilik lan ayu
    Bingkai tangga lan amben integral, bisa dilipat lan gampang dioperasikake
    Struktur terpal lapisan dobel, efek sunar srengenge, insulasi panas lan efek adhem
    Cocog kanggo dimuat.
  • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

    Tenda atap mobil otomatis sing atos / tenda atap mobil manual ndhuwur sing atos

    Model Tenda: YC-1704 / YC-1704A
    Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm.
    Fitur: remot nirkabel utawa tombol ngalih ngontrol loro arah rod angkat otomatis, gampang operasi / penampilan sing apik, cocog kanggo SUV kanthi macem-macem ukuran kendaraan / aman, nyaman, tenan, tahan angin, tahan udan, anti banyu, anti banyu / cocok kanggo 2-3 wong urip.
  • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

    Tenda nyopir tunggal otomatis sing alus / tendha nyopir tunggal sing paling manual

    Tenda Model: YC0003 Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm (Otomatis)
    Tenda Model: YC0004 Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm (Manual)
    Fitur:
    Remote control nirkabel utawa tombol ngalih loro-arah kontrol rod push otomatis munggah lan mudhun, gampang dioperasikake / Copot sekrup ing loro ujung rod push, kanthi manual bisa ngangkat, gampang dioperasikake / katon ayu, cocog karo SUV macem-macem kendaraan ukuran / aman, kepenak, tenan, tahan angin, anti udan, anti banyu, anti adhem / loro bisa disetel ing lawang ngarep Kaca web kasebut nduweni kait nilon. Pancing bisa digantung ing rodha ngarep lan mburi kanggo nambah kenceng tarub / cocog kanggo 2-3 wong.
  • Manual folding roof tent

    Tarub gendheng lempitan manual

    Tenda Model: YC0006-01 Ukuran mbukak: 310cm * 140cm * 126cm
    Tenda Model: YC0006-02 Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm
    Fitur: cocok kanggo macem-macem SUV ukuran Model / cocok kanggo 2-3 wong
  • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

    Tenda Model: YC1803 Ukuran mbukak: 210cm * 124cm * 170cm
    Tenda Model: YC1803A Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm
    Fitur: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring utawa lempitan sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing jembar.
  • Hard top straight-up roof tent

    Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

    Model Tenda: YC-1717
    Ukuran Cilik: 210cm * 125cm * 29cm Ukuran mbukak: 210cm * 125cm * 96cm
    Ukuran Gedhe: 210cm * 145cm * 29cm Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm
    Cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol lipat / spring spring sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing jembar, bisa nampung 4 wong.
  • Hard top folding four-person roof tent

    Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

    Model Tenda: YC1711
    Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm
    Fitur: Tutup ndhuwur yaiku cangkang keras, luwih gampang dilipat / dilengkapi tangga kaping pindho, aman lan andal / wiyar, lan bisa nampung 3-4 wong
  • Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil lempitan ndhuwur sing atos

    Model Tenda: YC1802
    Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm
    Fitur: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring / lempitan sing gampang, gampang operasi / papan sing wiyar, bisa nampung 4 wong
  • Roof Tent- Folding Manually

    Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

    Tenda Model: YC0002-01 Ukuran mbukak: 221cm * 130cm * 102cm
    Tenda Model: YC0002-02 Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur: Cilik lan ayu rupane / Tangga lan bingkai kasur integrasi, dilipat lan gampang dioperasikake / Struktur terpal lapisan kaping pindho, sunar srengenge, efek insulasi panas lan efek adhem / Cocog kanggo dimuat
  • Side awning

    Kere sisih

    Tenda Model: YC0007-01 Ukuran mbukak: 200cm * 200cm
    Tenda Model: YC0007-02 Ukuran mbukak: 250cm * 200cm
    Jupuk: Ngembangake papan tendha atap.