ycxg

Gelembung sun film sun shade kanthi pola sing beda-beda

Katrangan singkat:

Sunshade mobil kanggo jendhela ngarep / gelembung jendela ngarep shade / bubble Sunshade / PE bubble printing car sun shade


  • Rega FOB: US $ 1 - 10.00 / Potong
  • Min. Jumlah Pesenan: 3000 Bagéan
  • Kemampuan Pasokan: 100000 Potongan saben Sasi
  • Bahan: Gelembung 200gsm + film PE ganti warna
  • Werna: biru
  • Ukuran: 147x61cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    300gsm bubble + silk cotton + PE film sun shade SS-61513200gsm bubble + pink PE film sun shade SS-61522300gsm bubble + color printing aluminum film sun shade SS-61525

    200gsm bubble + PE film sun shade, dazzling effect SS-61514200gsm bubble + PE film sun shade with camouflage pattern SS-61509Double-side bubble + Black PU leather sun shade SS-61505

    Gelembung 200gsm + warna warna sunar srengenge film PE kanthi pola kartun

    Sunshade mobil kanggo jendhela ngarep / gelembung jendela ngarep shade / bubble Sunshade / PE bubble printing car sun shade

    Wektu Lead :

    Jumlah (Potongan) 1000 - 3000 5000 - 10000 15000 - 20000 > 20000
    Est. Wektu (dina)       20       30        40 Kanggo dirembug

    Rincian Paket Kemasan Kalebu: 1 x Kaca Depan Kaca Kaca Mobil, 2 x Cangkir Hisap
    kertu kertas + tas OPP, 100 pcs / ctn,
    ukuran CTN: 62 * 55 * 67cm

    Fungsi:

    1. Produk bakal mboko sithik bakal ganti warna nalika suhu luwih saka 25 derajat.

    2. Suhu saya dhuwur, saya suwe saya owah.

    3. Warna lan pola latar mburi bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

    PE bubble Car Sunshade, kanthi gelembung reflektif perak, nglindhungi kendaraan sampeyan saka karusakan UV. Kita nyedhiyakake shade window Car, kanthi produksi lead-time cepet. Diskon apik kasedhiya kanthi jumlah akeh.

    PE Bubble custom sun sun shade Logo printing car window sunshade car sun visor

     - PE gelembung sunshade Cocog kanggo Kaca Depan lan Kaca Belakang

    - Sunblocks reflektif perak digawe saka aluminium foil reflektif lan gelembung PE 

    - Jendela mobil ngarep mburi cocog karo kabeh SUV, Truk, Van, lan Mobil kanthi kaca ngarep 

    - visor sunar Mobil Lipat gampang dipasang lan dicopot.

    - Gelembung sunshade perak nglindhungi kendaraan sampeyan

    Didhisiki ing taun 1999, Yuan Cheng Auto Aksesoris Produsen Co Ltd .. minangka produsen khusus lan eksportir aksesoris otomatis, nutupi warna sinar matahari (salju) mobil, tutup kursi mobil, bantal kursi mobil lan tutup setir.

    Kanthi tim R&D sing kuat, sistem QC ketat lan peralatan produksi & inspeksi lengkap, produk didol ing luar negeri nganti luwih saka 30 negara, utamane ing Eropa, Amerika Utara lan Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

    Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri aksesoris otomotif, Zhejiang Yuancheng entuk reputasi saka para pelanggan ing saindenging jagad.

    Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik kalebu ora mung amben pemotongan laser canggih, mesin laminasi, mesin lekukan kanggo produksi, nanging uga scanner 3D canggih, digitizer, tester fogging, tester resistansi kobong, suhu tetep, tester abrasi taber lan spektrofotometer kanggo laboratorium. Minangka asil saka peralatan bermutu, kita bisa ngontrol kualitas bahan baku lan produk kanthi luwih apik. Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional, kayata REACH, ROHS, CE, 7P lsp.

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

    • Roof Tent- Folding Manually

      Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

      Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo tendha gendheng ...

    • 170T/190T/210T Polyester Car Sunshade

      170T / 190T / 210T Carester Sunshade

      170T / 190T / 210T Polyester Car Sunshade kanthi cetakan Logo kanggo kaca ngarep kaca SS-D-1243/1244/1245/1246/1247/1248/1249 Kain ditutupi perak sing bisa nggambarake sinar srengenge lan UV kanthi efektif kanggo ngisolasi panas dadi nyuda suhu ing mobil supaya nglindhungi interior mobil saka tuwa. Fungsi: 1. Gampang dipasang ing jendhela karo ngisep. 2. Suhu ngisor sing luwih murah lan nglindhungi interior mobil. 3. Werna bisa disesuaikan miturut syarat-syarat pelanggan ...

    • Car Sun Shade For Side And Rear Window  SS-M-61501/2/3

      Car Sun Shade Kanggo Jendela Sisih Lan Mburi SS-M-61 ...

                                     Jeneng Produt: Car Sun Shade Kanggo Jendela Sisih lan Mburi (4 Pack) Sunshade Mobil Kanggo Bocah Bahan Bahan nilon ireng + film elektrostatik Ukuran 2 Paket 20 ″ x12 ″ / 2 Paket 17 ″ x14 ″ / cetakan MOQ warna Ireng / Putih / Werna 3000 pasangan OEM / Label pribadi Logo sing Ditampa / Paket / warna / ukuran / materi sing Disesuaikan bisa ditampa Sample Ditampa Sample Wektu 3-5 dina apa sawise mbayar wektu Pabrik 30 dina ...

    • Car Refrigerator YC-16SS

      Kulkas Mobil YC-16SS

      Yuancheng Freezer Kulkas 12V Kulkas Mobil Kulkas Mobil dengan Layar Sentuh Kompresor untuk Kendaraan Truk RV Berkemah Plancongan Luar Ruangan Spesifikasi Teknis YC-16SS DC REFRIGERATOR MOBIL Nama Produk: Kulkas Mobil DC 16L Tipe Iklim: SN, N, ST, Tegangan T: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pemanas: 20-55 ℃ Suhu pendingin: -20 Size Ukuran Produk: 605 * 340 * 273.5mm Ukuran Karton: 660 * 395 * 360mm Jumlah Quadity 20Ft / 288PCS 40HQ / 693PCS Wektu Utama: ...

    • Laser film customized sun shade SS-61520/24

      Film laser khusus teduh srengenge SS-61520/24

                    Laser panel panel kertas campuran + 1.5mm EPE busa sun shade shade Car sunshade kanggo jendela depan / shade laser depan / laser Sunshade Item Laser Film Kaca Depan Kaca Depan Kaca Jeneng: OEM Model Model: SS-61520/24 Material Laser film karton karo EPE Ukuran umpluk 130 * 60CM / 140 * 70cm, utawa shade warna sunyi mobil Sliver khusus Kemasan MOQ Disesuaikan 1000 pcs dengan shade sun mobil Fungsi: 1. Perlindhungan anti-UV lan sinar matahari sing reflektif mudhun ing ...