ycxg

Gelembung sun film sun shade kanthi pola sing beda-beda

Katrangan singkat:

Sunshade mobil kanggo jendhela ngarep / gelembung jendela ngarep shade / bubble Sunshade / PE bubble printing car sun shade


  • Rega FOB: US $ 1 - 10.00 / Potong
  • Min. Jumlah Pesenan: 3000 Bagéan
  • Kemampuan Pasokan: 100000 Potongan saben Sasi
  • Bahan: Gelembung 200gsm + film PE ganti warna
  • Werna: biru
  • Ukuran: 147x61cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    300gsm bubble + silk cotton + PE film sun shade SS-61513200gsm bubble + pink PE film sun shade SS-61522300gsm bubble + color printing aluminum film sun shade SS-61525

    200gsm bubble + PE film sun shade, dazzling effect SS-61514200gsm bubble + PE film sun shade with camouflage pattern SS-61509Double-side bubble + Black PU leather sun shade SS-61505

    Gelembung 200gsm + warna warna sunar srengenge film PE kanthi pola kartun

    Sunshade mobil kanggo jendhela ngarep / gelembung jendela ngarep shade / bubble Sunshade / PE bubble printing car sun shade

    Wektu Lead :

    Jumlah (Potongan) 1000 - 3000 5000 - 10000 15000 - 20000 > 20000
    Est. Wektu (dina)       20       30        40 Kanggo dirembug

    Rincian Paket Kemasan Kalebu: 1 x Kaca Depan Kaca Kaca Mobil, 2 x Cangkir Hisap
    kertu kertas + tas OPP, 100 pcs / ctn,
    ukuran CTN: 62 * 55 * 67cm

    Fungsi:

    1. Produk bakal mboko sithik bakal ganti warna nalika suhu luwih saka 25 derajat.

    2. Suhu saya dhuwur, saya suwe saya owah.

    3. Warna lan pola latar mburi bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

    PE bubble Car Sunshade, kanthi gelembung reflektif perak, nglindhungi kendaraan sampeyan saka karusakan UV. Kita nyedhiyakake shade window Car, kanthi produksi lead-time cepet. Diskon apik kasedhiya kanthi jumlah akeh.

    PE Bubble custom sun sun shade Logo printing car window sunshade car sun visor

     - PE gelembung sunshade Cocog kanggo Kaca Depan lan Kaca Belakang

    - Sunblocks reflektif perak digawe saka aluminium foil reflektif lan gelembung PE 

    - Jendela mobil ngarep mburi cocog karo kabeh SUV, Truk, Van, lan Mobil kanthi kaca ngarep 

    - visor sunar Mobil Lipat gampang dipasang lan dicopot.

    - Gelembung sunshade perak nglindhungi kendaraan sampeyan

    Didhisiki ing taun 1999, Yuan Cheng Auto Aksesoris Produsen Co Ltd .. minangka produsen khusus lan eksportir aksesoris otomatis, nutupi warna sinar matahari (salju) mobil, tutup kursi mobil, bantal kursi mobil lan tutup setir.

    Kanthi tim R&D sing kuat, sistem QC ketat lan peralatan produksi & inspeksi lengkap, produk didol ing luar negeri nganti luwih saka 30 negara, utamane ing Eropa, Amerika Utara lan Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

    Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri aksesoris otomotif, Zhejiang Yuancheng entuk reputasi saka para pelanggan ing saindenging jagad.

    Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik kalebu ora mung amben pemotongan laser canggih, mesin laminasi, mesin lekukan kanggo produksi, nanging uga scanner 3D canggih, digitizer, tester fogging, tester resistansi kobong, suhu tetep, tester abrasi taber lan spektrofotometer kanggo laboratorium. Minangka asil saka peralatan bermutu, kita bisa ngontrol kualitas bahan baku lan produk kanthi luwih apik. Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional, kayata REACH, ROHS, CE, 7P lsp.

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Car Refrigerator YC-30SS

      Kulkas Mobil YC-30SS

                                YC-30SS DC CAR REFRIGERATOR Jeneng Produk: 30L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pendingin: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 325mm Ukuran Karton: 725 * 430 * 375mm Load Quantity 20Ft / 252PCS 40HQ / 602PCS Fungsi: Kompresor Mobil Mini Kulkas Kulkas omah 24V / 12V / 110-240V (30L) Mobil Pendingin Mobil Refri 1. Sumber listrik bisa dadi 12V / 24V / 220V kanggo mobil lan omah nggunakake 2. Otomatis conve ...

    • Laser film customized sun shade SS-61520/24

      Film laser khusus teduh srengenge SS-61520/24

                    Laser panel panel kertas gabungan + 1.5mm EPE busa sun shade shade Mobil untuk jendela depan / sinar laser depan / laser Sunshade Item Laser Film Kaca Depan Kaca Depan Kaca Jeneng: OEM Model Model: SS-61520/24 Material Laser film karton karo EPE Ukuran umpluk 130 * 60CM / 140 * 70cm, utawa shade warna sunyi mobil Sliver khusus Kemasan MOQ Disesuaikan 1000 pcs dengan shade sun mobil Fungsi: 1. Perlindhungan anti-UV lan sinar matahari sing reflektif mudhun ing ...

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Tenda nduwur tunggal otomatis sing alus / ndhuwur empuk ...

      Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm Kontrol remot nirkabel utawa saklar tombol rong arah, cocok kanggo 2-3 wong Bahan Rinci: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..

    • EPE foam sun shade SS-61501/2/3/4/27

      EPE srengenge umpluk srengenge SS-61501/2/3/4/27

                                      Spesifikasi Produk: Jeneng Produk: Car Sunshade, shade sunshield, Auto / Car Front Carshshade Gaya: Sunshade ngarep. Gaya liyane kanggo pilihan: Sunshade mburi, sunshade jendhela sisih Material: Tyvek putih, Bahan liyane sing dipilih: PE Foam, PE Bubble, Nylon, Nylon bolong Ukuran: 150 * 70cm, ukuran khusus sing bisa ditampa Pencetakan: Percetakan layar sutra, percetakan transfer panas Paket: 1 pc / tas opp, 50-100 pcs / karton Fungsi: 1. Lindhungi mobil saka UV, Jaga mobil supaya adhem, ...