ycxg

AUDIT EXTENDING BSCI DILAKUKI LAN LALU tanggal 5 Maret 2014

BSCI 2021 tindakake audit ditindakake tanggal 3 Maret 2014 ing pabrik kita. Sawise pengawasan pabrik kanthi sibuk, Yuancheng Auto Manufacturer Co., Ltd. liwati maneh audit maneh. SHSS nerbitake salinan BSCI 2021 anyar kanggo kita. Lan iki minangka taun kaping 10 kita lulus audit BSCI.

Pamriksan pabrik BSCI nuduhake BSCI (Inisiatif Kepatuhan Sosial Bisnis), yaiku audit tanggung jawab sosial sing ditindakake dening organisasi Kepatuhan komunitas Bisnis (BSCI) marang pemasok global anggota BSCI; Iki kalebu kepatuhan karo hukum, kebebasan Asosiasi lan Perjanjian Kolektif, Larangan Diskriminasi, ganti rugi, jam kerja, Keamanan Kerja, larangan Tenaga Kerja Anak, larangan Tenaga Kerja paksa, lingkungan lan keamanan. BSCI saiki duwe luwih saka 180 anggota saka 11 negara, umume para ritel lan pembeli Eropa, sing bakal aktif nyengkuyung para pemasok ing saindenging jagad supaya nampa BSCI kanggo nambah hak asasi manungsa.

 

 

 


Wektu kiriman: Mar-15-2021