ycxg

Pangembangan industri kaca China

Minangka negara kanggo konservasi energi kaca industri lan pengurangan emisi, kapasitas luwih gedhe kanthi perhatian pasar kanggo macem-macem rasa kuwatir. Saiki, umume investor lan pelaku bisnis ngerti babagan industri kaca kurang, miturut kunjungan anyar babagan riset lan nglacak riset, analisis ringkes pangembangan industri kaca saiki, supaya kita luwih ngerti industri.

Perusahaan kaca distribusi industri ing China utamane disebar ing penghubung, hebei, shandong, jiangsu, zhejiang, guangdong, fujian, saiki ing Mongolia Inner lan wilayah tengah lan sisih wetan sisih kulon uga ana bagean saka jalur produksi. Karakteristik gelas dhewe rapuh lan watesan transportasi nyebabake mode penjualan bisa dipérang dadi pemasaran intensif ing 300 km, 300 km kanthi milih distribusi jinis, adohé 800 km


Wektu kiriman: Nov-05-2020