ycxg

Titik kaca minangka kekirangan berjangka

Kontrak berjangka utama Nan Yang kaca FG506 ambruk dina iki, rega dibukak 901 yuan / ton, paling dhuwur 904 yuan / ton, rega paling murah 888 yuan / ton, ditutup ing 895 yuan / ton, rega penutupan dina dagang sadurunge mudhun 9 yuan / ton , volume 413570, nyuda dina dagang sadurunge 133700, pegangan tangan 387976, nyuda dina dagang sadurunge taun 16548. Registrasi nomer kuitansi gudang yaiku 0.

Pasar kahanan kaca ngambang domestik ing pasar spot terus stabil, pabrikan shahe gabung karo demonstrasi anyar ing China sisih wétan, China tengah lan kidul, lembar 8 yuan / ton, isih apik, inventaris kurang. Wilayah utama tingkat rega: ing China sisih lor, hebei keamanan pabrik kaca 5 mm ngambang rega 1048 yuan / ton, kiriman apik, inventaris kurang; Ing China wétan, jiangsu HuaErRun rega pabrik ngambang 5 mm 1280 yuan / ton, pangiriman sing apik, inventaris kurang; Ing Tiongkok tengah, rega pabrik kaca ngambang 5 mm dawa 1232 yuan / ton, pangiriman sing apik, inventaris kurang; Ing China kidul, jiangmen HuaErRun rega pabrik kaca 5 mm ngambang 1360 yuan / ton, pangiriman sing apik, pangurangan inventaris. Ringkesan lan ramalan, hiliran kidul mung butuh dhukungan, pabrik kaca?


Wektu kiriman: Nov-05-2020