ycxg

Apa sing ditindakake Yuancheng menyang Pameran Canton kaping 125?

Tanggal 5 Mei, tahap kaping 3 Pameran Canton kaping 125 arep ditutup. Bojone Yuancheng 4.2F16-18 isih rame karo pengunjung.

yjt (2)

Minangka pameran ing Canton Fair, Yuancheng nampilake desain seri tutup setir, seri sunshade, seri tenda atap mobil, lan kulkas mobil. tampilan novel & praktis ruang amba ing tendha atap mobil lan desain modis lan kenyamanan lemari es akeh digatekake para pengunjung. Akeh pelanggan sing seneng banget karo ciri lan kinerja produk. Sawetara wong mutusake ngatur kunjungan menyang Yuancheng ing wektu sing cedhak.

yjt (1)

Canton Fair minangka platform sing apik kanggo ekspansi pasar internasional kanggo Yuancheng. Komunikasi pasuryan kanggo pelanggan nggawe Yuancheng ngerti syarat potensial para pelanggan kanthi luwih jero lan nggawe dhasar sing apik kanggo ekspansi pasar.


Wektu kiriman: Nov-05-2020