ycxg

Tutup Roda Kemudi Disesuaikan SWC-61501 ~ 15

Katrangan singkat:

Tutup kemudi mobil, cincin batin TPR sing ramah lingkungan


  • Rega FOB: US $ 1 - 10.00 / Potong
  • Min. Jumlah Pesenan: 3000 Bagéan
  • Kemampuan Pasokan: 100000 Potongan saben Sasi
  • Bahan: PU alus lan cincin batin TPR sing ramah lingkungan
  • Ukuran: 38cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    wave design 61519crack pattern 61502wave design 61503

     

    split joint design 61505stitchwork parts 61506stitching design 61507

    camouflage pattern 61508Litchi pattern 61509split joint design 61511

    Sport style 61516wave design 61512lumpy design 61513

    concave design 61518wave design 61520rainbow design 61504

    Tutup kemudi mobil, cincin batin TPR sing ramah lingkungan, desain khusus

    Tutup Kemudi nyedhiyakake perlindungan saka luntur, retak lan kupas saka cahya srengenge lan cuaca ekstrem. Tutup roda kemudi Universal PU nyedhiyakake diameter 36,38 lan 40cm supaya pas karo mobil paling 95% ing pasar, uga bisa ngasilake ukuran 42 luwih gedhe , 45,47 lan 50cm digunakake kanggo Truk .. Kabeh tutup digawe nganggo kulit kulit copy berkualitas tinggi kanthi perasaan tangan sing bisa diikat. Werna mulit kanggo kulit lan jahitan kanggo nggawe atusan desain supaya sampeyan cocog karo macem-macem pelanggan.

    Nomer barang:
    SWC-61501 ~ 15
    Logo:
    Desain khusus
    Werna:
    Abang, Biru, Oranye, Coklat; Nampa adat
    Ukuran:
    S: 350mm-370mm; M: 370mm-390mm; Disesuaikan 
    Bahan:
    PU + TPR + Kulit
    MOQ:
    3000Pcs / warna; siji pesenan ora kurang 3000 pcs
    Papan Asli:
    TaiZhou, China
    Sertifikat:
    Port tes ring PAH, WCA, lsp
    Conto:
    1 Dina; desain khusus butuh 3-5 dina
    Format Kriya:
    jpg utawa format gambar Liyane
    Packing:
    Tas Opp + kertu warna + karton
    Pelabuhan Laut:
    NingBo
    Wektu timbal:
    25-35 dina sawise nampa pambayaran sadurunge
    Bayaran:
    TT, West Union, L / C nalika mbayar

    Didhisiki ing taun 1999, Yuan Cheng Auto Aksesoris Produsen Co Ltd .. minangka produsen khusus lan eksportir aksesoris otomatis, nutupi warna sinar matahari (salju) mobil, tutup kursi mobil, bantal kursi mobil lan tutup setir.

    Kanthi tim R&D sing kuat, sistem QC ketat lan peralatan produksi & inspeksi lengkap, produk didol ing luar negeri nganti luwih saka 30 negara, utamane ing Eropa, Amerika Utara lan Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

    Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri aksesoris otomotif, Zhejiang Yuancheng entuk reputasi saka para pelanggan ing saindenging jagad.

    Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik kalebu ora mung amben pemotongan laser canggih, mesin laminasi, mesin lekukan kanggo produksi, nanging uga scanner 3D canggih, digitizer, tester fogging, tester resistansi kobong, suhu tetep, tester abrasi taber lan spektrofotometer kanggo laboratorium. Minangka asil saka peralatan bermutu, kita bisa ngontrol kualitas bahan baku lan produk kanthi luwih apik. Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional, kayata REACH, ROHS, CE, 7P lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Car Refrigerator YC-50SS

      Kulkas Mobil YC-50SS

                                YC-50SS DC CAR REFRIGERATOR Jeneng Produk: 50L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pendinginan: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 445mm Ukuran Karton: 725 * 430 * 505mm Load Quantity 20Ft / 168PCS 40HQ / 430PCS Fungsi: 1. Truk Mobil Pendingin / Mobil Refri / kulkas mini mobil kulkas / kulkas freezer / refri mobil Pendingin Mobil Luar Ruangan 2. Sumber listrik bisa dadi 12V / 24V / 220V kanggo kaloro mobil lan omah kita ...

    • 170T/190T/210T Polyester Car Sunshade

      170T / 190T / 210T Carester Sunshade

      170T / 190T / 210T Polyester Car Sunshade kanthi cetakan Logo kanggo kaca ngarep kaca SS-D-1243/1244/1245/1246/1247/1248/1249 Kain ditutupi perak sing bisa nggambarake sinar srengenge lan UV kanthi efektif kanggo ngisolasi panas dadi nyuda suhu ing mobil supaya nglindhungi interior mobil saka tuwa. Fungsi: 1. Gampang dipasang ing jendhela karo ngisep. 2. Suhu ngisor sing luwih murah lan nglindhungi interior mobil. 3. Werna bisa disesuaikan miturut syarat-syarat pelanggan ...

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan sing apik, cocok kanggo 2-3 wong urip Material Detil: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Car Refrigerator YC-40SS

      Kulkas Mobil YC-40SS

                                YC-40SS DC CAR REFRIGERATOR Jeneng Produk: 40L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pendinginan: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 390mm Ukuran Karton: 725 * 430 * 440mm Load Quantity 20Ft / 210PCS 40HQ / 516PCS Fungsi: 1. Truk Mobil Pendingin / Mobil Refri / kulkas mini mobil kulkas / kulkas mesin pembeku mini / Refleksi mobil Pendingin Mobil Luar Ruangan 2. Sumber listrik bisa dadi 12V / 24V / 220V kanggo kaloro mobil lan omah ...

    • Car Sun Shade For Side And Rear Window  SS-M-61501/2/3

      Car Sun Shade Kanggo Jendela Sisih Lan Mburi SS-M-61 ...

                                     Jeneng Produt: Car Sun Shade Kanggo Jendela Sisih lan Mburi (4 Pack) Sunshade Mobil Kanggo Bocah Bahan Bahan nilon ireng + film elektrostatik Ukuran 2 Paket 20 ″ x12 ″ / 2 Paket 17 ″ x14 ″ / cetakan MOQ warna Ireng / Putih / Werna 3000 pasang OEM / Label pribadi Logo sing Ditampa / Paket / warna / ukuran / materi sing Disesuaikan bisa ditampa Sample Ditampa Sample Wektu 3-5 dina kerja sawise mbayar wektu Pabrik 30 dina ...

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm trep kanggo dilipat / dipasang nganggo tangga kaping pindho, 3-4 wong digunakake. Bahan Detail: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Bukaan lan nutup kanthi otomatis diwiwiti spring; 2. Tangga teleskopik yaiku ...