ycxg

Tarub ing atap mobil alus- lempitan kanthi manual nganggo cornice

Katrangan singkat:

Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah sing digunakake 2-3 wong
Tenda Model: YC0002A-1 Ukuran mbukak: 221cm * 130cm * 102cm
Tenda Model: YC0002A-1 Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm
Fitur:
rupane cilik lan ayu
Bingkai tangga lan amben integral, bisa dilipat lan gampang dioperasikake
Struktur terpal lapisan dobel, efek sunar srengenge, insulasi panas lan efek adhem
Cocog kanggo dimuat.


  • Bahan: Kain bolong PVC + kain poliester dilapisi PU + tabung aluminium + pad katun mutiara + bantalan spons + kain katun
  • Werna: Oranye
  • Ukuran: 221x130x102cm, 221x190x102cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah sing digunakake 2-3 wong

    Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm

    Tampilan ayu / Tangga lan bingkai amben digabungake

    Materi rinci:

    * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm);
    * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm);
    * Bingkai: aluminium;
    * Kasur: umpluk EPE dhuwuré 4cm + umpluk PU 3cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 125gsm

    Fitur Produk:

    1. Ditarik undhak-undhakan langsung disambung karo tendha gendheng, langkah-langkah mbukak lan bongkar gampang lan trep, lan wong loro bisa ngrampungake momotan lan bongkar muat;                                                       

    2. Bingkai kasur bisa dilipat ing tengah, YC0002-01 cocog kanggo mobil lan model SUV cilik lan medium, lan YC0002-02 cocog kanggo SUV tengah lan cilik

    3. Bingkai: Bahan paduan aluminium.                                                                                        

    4. Perawatan anti banyu ing lapisan kasebut.                                                                                     

    5. Tutup udan dipasang ing tangan lan bali kanggo nglindhungi banyu.                                                    

    Keuntungan Inti:                                                                                                               

    YC0002-01 cilik lan ayu rupane / Tangga lan bingkai kasur integral, bisa dilipat lan gampang dioperasikake / Struktur terpal lapisan kaping pindho, sunar srengenge, efek insulasi panas lan efek adhem / Cocog kanggo dimuat ing sedan lan cilik lan SUV ukuran medium / cocok kanggo 2 wong sing urip.                                                            

    YC0002-02 Penampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur sing terintegrasi, dilipat lan gampang dioperasikake / Struktur terpal lapisan kaping pindho, sunar srengenge, insulasi panas lan efek tahan panas / Cocog kanggo dimuat ing SUV medium lan gedhe / Ngatur tangga kaping pindho , aman lan andal / jembar, Bisa nampung 4 wong.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

    • Side awning

      Kere sisih

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan sing apik, cocok kanggo 2-3 wong urip Material Detil: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm trep kanggo dilipat / dipasang nganggo tangga kaping pindho, 3-4 wong digunakake. Bahan Detail: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Bukaan lan nutup kanthi otomatis diwiwiti spring; 2. Tangga teleskopik yaiku ...

    • Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm. Nihan keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, 4 wong gunakake. * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Panel piring: plywoo dhuwur 8mm * Kasur: umpluk 4cm duwur PU + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur 110gsm bolong: 1. Bukaan lan nutup otomatis ...

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..