ycxg

Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

Katrangan singkat:

Tenda Model: YC0002-01 Ukuran mbukak: 221cm * 130cm * 102cm
Tenda Model: YC0002-02 Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm
Fitur: Cilik lan ayu rupane / Tangga lan bingkai kasur integrasi, dilipat lan gampang dioperasikake / Struktur terpal lapisan kaping pindho, sunar srengenge, efek insulasi panas lan efek adhem / Cocog kanggo dimuat


  • Bahan: Kain bolong PVC + kain poliester dilapisi PU + tabung aluminium + kain katun
  • Werna: Oranye
  • Ukuran: 221x130x102cm, 221x190x102cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm

    Tampilan ayu / Tangga lan bingkai amben digabungake

    2-4 wong nggunakake

    Materi rinci:

    * Tutup njaba: 430g PVC terpal;
    * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU;
    * Bingkai: aluminium;
    * Kasur: umpluk PU dhuwur 7cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 110gsm

    Fitur produk:                                                                                                         

    1. Ditarik undhak-undhakan langsung disambung karo tendha gendheng, langkah-langkah mbukak lan bongkar gampang lan trep, lan wong loro bisa ngrampungake momotan lan bongkar muat;                                                       

    2. Bingkai kasur bisa dilipat ing tengah, YC0002-01 cocog kanggo mobil lan model SUV cilik lan medium, lan YC0002-02 cocog kanggo SUV tengah lan cilik. SUV Gedhe.                                                                   

    3. Bingkai: Bahan paduan aluminium.                                                                                        

    4. Perawatan anti banyu ing lapisan kasebut.                                                                                     

    5. Tutup udan dipasang ing tangan lan bali kanggo nglindhungi banyu.                                                    

    Titik adol inti:                                                                                                               

    YC0002-01 Tampilan ayu / Tangga lan bingkai amben integral, dilipat lan gampang dioperasikake / Struktur terpal lapisan kaping pindho, sunar sunar, efek panas-panas lan efek adhem / Cocog kanggo dimuat sedan lan ukuran cilik lan medium SUV / cocok kanggo 2 Wong sing urip.                                                            

    YC0002-02 Penampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur sing terintegrasi, dilipat lan gampang dioperasikake / Struktur terpal lapisan kaping pindho, sunar srengenge, insulasi panas lan efek tahan panas / Cocog kanggo dimuat ing SUV medium lan gedhe / Ngatur tangga kaping pindho , aman lan andal / jembar, Bisa nampung 4 wong.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Tenda nduwur tunggal otomatis sing alus / ndhuwur empuk ...

      Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm Kontrol remot nirkabel utawa saklar tombol rong arah, cocok kanggo 2-3 wong Bahan Rinci: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil alus- lempitan kanthi manual karo ...

      Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah 2-3 wong nggunakake ukuran Terbuka: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake Materi Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo ro ...

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan sing apik, cocok kanggo 2-3 wong urip Material Detil: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Side awning

      Kere sisih