ycxg

Undhangan kanggo Pameran Canton 125th 2019

Para Ibu & Ibu,

Matur nuwun kanthi sanget dhukungan jangka panjang kanggo Zhejiang Yuan Cheng Auto Accessories Manufacturing Co., Ltd. Kita bakal melu pameran Canton 125th ing endi produk laris lan barang sing nembe dikembangake bakal dituduhake menyang pelanggan. Kita kanthi tulus ngarep-arep kunjungan sampeyan ing kamar.

Wektu pameran: 15-19 April 2019 9 9:00 ~ 18:00 PM

Alamat: Pazhou Pavilion Pameran Canton Guangzhou (No. 380 Jalan Tengah Yuanjiang, Distrik Haizhu, Guangzhou)

Nomer Booth: 2.1E25-26


Wektu kiriman: Nov-05-2020