ycxg

Yuancheng Kuat: Ayo maneh

Tanggal 15 Oktober, Pameran Canton kaping 126 diwiwiti kaya sing dijadwalake. Produsen Aksesoris Auto Yuancheng CO., LTD katon anyar kanthi barisan produk anyar.

Werna warna sunar srengenge sing ganti lan seri tutup setir, sing paling laris seri srengenge srengenge, seri kulkas mobil anyar, seri tendha atap sing modis, lsp kabeh lagi ana ing pameran kasebut.

Mlebu ing kios Yuancheng, sampeyan bakal bisa ndeleng area produk ruangan sing dipasang ing kulkas mobil anyar. Ing lawang mlebu ana model tenda otomatis sing narik pengunjung. Sing ana ing jejere area produk ruangan yaiku area produk interior mobil. Sawetara salesmen nduduhake fungsi produk para pelanggan.

hrt (1)

Ing tahap 1, para tamu luwih ngerteni kinerja lan keandalan kulkas mobil Yuancheng sing unggul. Produk interior kayata tameng srengenge lan tutup setir digawe saka kain bunglon sing menehi efek sing mancorong kanthi pengaruh cahya utawa suhu. Iki minangka produk tradisional sing biasa, nanging Yuancheng nggawe desain sing unik.

hrt (2)

Ing tahap 3, Yuancheng nduduhake tenda atap sing diupgrade kanthi nggunakake kain anyar tahan angin, cahya lan tahan UV, sing bobote luwih entheng lan kinerjae luwih apik. Kajaba iku, Yuancheng entuk umpan balik pemasaran kanthi cepet lan nambah pengalaman konsumen kanthi nggawe penyesuaian ing jendela tendha.

hrt (3)

Kanthi produk anyar sing diluncurake, Yuancheng entuk popularitas ing Canton Fair iki. Booth Yuancheng mesthi rame lan produke wis misuwur, narik kawigaten para pelanggan anyar lan lawas kanggo diskusi lan komunikasi.

"Ing tembe mburine, kita bakal terus makarya terus lan terus nandur modal ing R&D, lan ngupayakake dadi merek interior interior mobil lan turisme outdoor lan produk rekreasi.", Miturut Xu Mengfei, presiden Yuancheng.


Wektu kiriman: Nov-05-2020