ycxg

YC-1717

  • Hard top straight-up roof tent

    Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

    Model Tenda: YC-1717
    Ukuran Cilik: 210cm * 125cm * 29cm Ukuran mbukak: 210cm * 125cm * 96cm
    Ukuran Gedhe: 210cm * 145cm * 29cm Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm
    Cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol lipat / spring spring sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing jembar, bisa nampung 4 wong.