ycxg

YC0006

  • Manual folding roof tent

    Tarub gendheng lempitan manual

    Tenda Model: YC0006-01 Ukuran mbukak: 310cm * 140cm * 126cm
    Tenda Model: YC0006-02 Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm
    Fitur: cocok kanggo macem-macem SUV ukuran Model / cocok kanggo 2-3 wong