ycxg

YC-1803

  • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

    Tenda Model: YC1803 Ukuran mbukak: 210cm * 124cm * 170cm
    Tenda Model: YC1803A Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm
    Fitur: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring utawa lempitan sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing jembar.