ycxg

YC0003 0004

  • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

    Tenda nyopir tunggal otomatis sing alus / tendha nyopir tunggal sing paling manual

    Tenda Model: YC0003 Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm (Otomatis)
    Tenda Model: YC0004 Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm (Manual)
    Fitur:
    Remote control nirkabel utawa tombol ngalih loro-arah kontrol rod push otomatis munggah lan mudhun, gampang dioperasikake / Copot sekrup ing loro ujung rod push, kanthi manual bisa ngangkat, gampang dioperasikake / katon ayu, cocog karo SUV macem-macem kendaraan ukuran / aman, kepenak, tenan, tahan angin, anti udan, anti banyu, anti adhem / loro bisa disetel ing lawang ngarep Kaca web kasebut nduweni kait nilon. Pancing bisa digantung ing rodha ngarep lan mburi kanggo nambah kenceng tarub / cocog kanggo 2-3 wong.