ycxg

YC0002-01 / 02

  • Roof Tent- Folding Manually

    Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

    Tenda Model: YC0002-01 Ukuran mbukak: 221cm * 130cm * 102cm
    Tenda Model: YC0002-02 Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur: Cilik lan ayu rupane / Tangga lan bingkai kasur integrasi, dilipat lan gampang dioperasikake / Struktur terpal lapisan kaping pindho, sunar srengenge, efek insulasi panas lan efek adhem / Cocog kanggo dimuat