ycxg

YC0002A-01/02

  • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

    Tarub ing atap mobil alus- lempitan kanthi manual nganggo cornice

    Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah sing digunakake 2-3 wong
    Tenda Model: YC0002A-1 Ukuran mbukak: 221cm * 130cm * 102cm
    Tenda Model: YC0002A-1 Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur:
    rupane cilik lan ayu
    Bingkai tangga lan amben integral, bisa dilipat lan gampang dioperasikake
    Struktur terpal lapisan dobel, efek sunar srengenge, insulasi panas lan efek adhem
    Cocog kanggo dimuat.