ycxg

Kulkas Mobil YC-16SS

Katrangan singkat:

Yuancheng Lemari Es Portabel 12V Kulkas Mobil Kulkas Mobil dengan Layar Sentuh Kompresor untuk Kendaraan Truk RV Berkemah Perjalanan Mengemudi Luar Ruangan


  • Bahan: Baja ABS + PCM
  • Werna: Putih
  • Ukuran: 605x340x273.5mm
  • Kemasan: Karton khusus
  • Moq: 10 Pcs
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Yuancheng Freezer Kulkas Portable 12V Kulkas Mobil Kulkas Mobil kanthi Layar Sentuh Kompresor kanggo Kendaraan Truk RV Campuran Plancongan Plancongan

    Spesifikasi Teknis

    YC-16SS DC REFRIGERATOR MOBIL
    Jeneng Produk: 16L DC Kulkas Mobil
    Tipe Iklim: SN, N, ST, T
    Tegangan: DC12V / 24V
    Refrigerant: R134a
    Suhu pemanasan: 20-55
    Suhu pendinginan: -20 ℃
    Ukuran Produk: 605 * 340 * 273.5mm
    Ukuran Karton: 660 * 395 * 360mm
    Quantity Muat 20Ft / 288PCS 40HQ / 693PCS

    Wektu Utama:

    Jumlah (Potongan) 1 - 10 11 - 100 101 - 200 > 200
    Est. Wektu (dina) 25 35 45 Bisa dirembug

    Kemasan: Saben kulkas bakal dikemas ing tas film plastik lan dilebokake ing kothak putih kanthi busa sing dilindhungi, banjur produk kanthi kothak putih kasebut bakal dikemas dadi karton induk.

    Fitur & Rincian:

    [KAPASITAS BESAR] - Kulkas portebel iki nyedhiyakake ruangan nganti 20L kanggo panganan lan omben-omben. Sampeyan bisa nyimpen ombenan, sayuran, lan woh-wohan sing akeh. Cukup kanggo pesta cilik utawa piknik kanggo digunakake.

    [OPERASI KONVENSI] - Kompresor canggih njamin kinerja sing apik banget. Setel suhu sing dipengini kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan nganggo Panel Kontrol Suhu Elektronik, sing uga nuduhake suhu internal kanthi jelas. 2 tombol kontrol batere kanggo mbukak lan nutup fungsi battey.

    [MATERI PREMIUM] - Eksterior tahan lama lan tahan karat, insulasi bebas fluorida lan cincin panyegelan nggawe beku kanthi efisien lan duwe kinerja pengawetan panas sing apik. Dilengkapi karo radiator kanggo disipasi panas.

    [DESAIN DASAR MANUSIA] - Mesin pembeku iki duwe sistem proteksi batere lan voltase kanthi 3 tingkat sing bisa diatasi, sing ngalangi pembuangan batere, lan nglindhungi kendharaan. Kalebu loro gagang angkat kanggo portabilitas lan siji supaya gampang dibukak.

    [APLIKASI LEBIH] - Kulkas portebel nduwe rong kabel listrik, sing siji bisa didukung saka batere mobil 12/24 V DC, lan liyane sing nyambungake 110 V nganti 240 V AC input ing njero ruangan. Cocog kanggo panggunaan domestik lan mobil.

     

    Kulkas mobil minangka tuku sing cocog kanggo wong sing ngentekake wektu akeh ing mobil kanggo bisnis utawa plancongan. Umume kita lali kepenake yen duwe kemampuan nggawa panganan sing bisa uga rusak lan ngombe kanthi adhem sekaligus.

    Kulkas iki uga dikenal minangka adhem plancongan lan cocog kanggo panggunaan liyane uga. Salah sawijining fitur sing apik yaiku kulkas sing paling akeh bisa uga dipasang karo adaptor AC / DC menyang colokan tembok utawa digunakake 12V pasang ing mobil sampeyan nganggo korek api.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Car Refrigerator YC-50SS

      Kulkas Mobil YC-50SS

                                YC-50SS DC CAR REFRIGERATOR Jeneng Produk: 50L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pendingin: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 445mm Ukuran Karton: 725 * 430 * 505mm Load Quantity 20Ft / 168PCS 40HQ / 430PCS Fungsi: 1. Truk Mobil Pendingin / Mobil Refri / kulkas mini mobil kulkas / kulkas freezer / refri mobil Pendingin Mobil Luar Ruangan 2. Sumber listrik bisa dadi 12V / 24V / 220V kanggo kaloro mobil lan omah kita ...

    • Car Refrigerator YC-60SS

      Kulkas Mobil YC-60SS

                  Yuancheng 60L Kulkas Mobil Portable Mini Cooler / Freezer Jeneng Produk: 60L DC Kulkas Mobil Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pendingin: -20 Size Ukuran Produk: 675 * 380 * 520mm Karton Ukuran: 725 * 430 * 570mm Load Quantity 20Ft / 168PCS 40HQ / 344PCS Kulkas mobil portebel kanthi kualitas tinggi iki nyukupi kebutuhan beku / kulkasan. Aku ...

    • Car Refrigerator YC-30SS

      Kulkas Mobil YC-30SS

                                YC-30SS DC CAR REFRIGERATOR Jeneng Produk: 30L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pendingin: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 325mm Ukuran Karton: 725 * 430 * 375mm Load Quantity 20Ft / 252PCS 40HQ / 602PCS Fungsi: Kompresor Mobil Mini Kulkas Kulkas omah 24V / 12V / 110-240V (30L) Mobil Pendingin Mobil Refri 1. Sumber listrik bisa dadi 12V / 24V / 220V kanggo mobil lan omah nggunakake 2. Otomatis conve ...

    • Car Refrigerator YC-40SS

      Kulkas Mobil YC-40SS

                                YC-40SS DC CAR REFRIGERATOR Jeneng Produk: 40L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pendinginan: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 390mm Ukuran Karton: 725 * 430 * 440mm Load Quantity 20Ft / 210PCS 40HQ / 516PCS Fungsi: 1. Truk Mobil Pendingin / Mobil Refri / kulkas mini mobil kulkas / kulkas mesin pembeku mini / Refleksi mobil Pendingin Mobil Luar Ruangan 2. Sumber listrik bisa dadi 12V / 24V / 220V kanggo kaloro mobil lan omah ...