ycxg

Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

Katrangan singkat:

Tenda Model: YC1803 Ukuran mbukak: 210cm * 124cm * 170cm
Tenda Model: YC1803A Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm
Fitur: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring utawa lempitan sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing jembar.


  • Bahan: ABS + ASA + kain Oxford dilapisi perak + kain katun poliester + tabung aluminium + pad spons + jaring nyamuk poliester ireng
  • Werna: Ijo
  • Ukuran: 210x124x170cm / 210x144x170cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm

    Cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing gampang / gampang dioperasikake, digunakake 3-4 wong.

    Materi rinci:

    * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA;
    * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000);
    * Panel piring: kayu lapis 8mm dhuwur
    * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 125gsm

    Fitur Produk:

    1. Tangga teleskopik nyambung langsung karo tendha atap, lan langkah-langkah loading lan bongkar gampang lan trep                                                                                              

    2. Bingkai kasur dilipat ing tengah, cocog kanggo cocog karo SUV medium lan gedhe                                 

    3. Bingkai: bahan paduan aluminium                                                                                               

    4. Perawatan anti banyu ing jahitan                                                                                           

    5. Dilipat Ndhuwur sing atos bisa digunakake minangka udan tanpa udan sing kapisah, sing gampang dioperasikake                                                                                        

    6. Tutup ndhuwur lan ngisor digawe saka ABS + ASA, sing bisa dilipat kanggo nyuda resistensi angin kanthi efektif                                                                                              

    Titik adol inti: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring utawa lempitan sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, bisa nampung 4 wong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Side awning

      Kere sisih

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Tenda nduwur tunggal otomatis sing alus / ndhuwur empuk ...

      Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm Kontrol remot nirkabel utawa saklar tombol rong arah, cocok kanggo 2-3 wong Bahan Rinci: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Roof Tent- Folding Manually

      Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

      Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai amben digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung nyambung karo tendha gendheng ...

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan sing apik, cocok kanggo 2-3 wong urip Material Detil: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm. Nihan keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, 4 wong gunakake. * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Panel piring: plywoo dhuwur 8mm * Kasur: umpluk 4cm duwur PU + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur 110gsm bolong: 1. Bukaan lan nutup otomatis ...