ycxg

Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

Katrangan singkat:

Model Tenda: YC-1717
Ukuran Cilik: 210cm * 125cm * 29cm Ukuran mbukak: 210cm * 125cm * 96cm
Ukuran Gedhe: 210cm * 145cm * 29cm Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm
Cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol lipat / spring spring sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing jembar, bisa nampung 4 wong.


  • Bahan: ABS + ASA + kain Oxford dilapisi perak + kain katun poliester + tabung aluminium + pad spons + jaring nyamuk poliester ireng
  • Werna: Ijo
  • Ukuran: 210x125x96cm / 210x145x96cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm

    cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing cocog, digunakake 3-4 wong

    Materi rinci:

    * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA;
    * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000);
    * Panel piring: kayu lapis 8mm dhuwur
    * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 125gsm

    Fitur Produk:

    1. Tangga teleskopik nyambung langsung karo tendha atap, lan langkah-langkah loading lan bongkar gampang lan trep                                                                                                

    2. Bingkai kasur dilipat ing tengah, cocog kanggo cocog karo SUV medium lan gedhe                                     

    3. Bingkai: bahan paduan aluminium                                                                                               

    4. Perawatan anti banyu ing jahitan                                                                                           

    5. Dilipat Ndhuwur sing atos bisa digunakake minangka udan tanpa udan sing kapisah, sing gampang dioperasikake                                                                                          

    6. Tutup ndhuwur lan ngisor digawe saka ABS + ASA, sing bisa dilipat kanggo nyuda resistensi angin kanthi efektif                                                                                               

    Titik adol inti: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring / lempitan sing gampang, gampang operasi / papan sing wiyar, bisa nampung 3-4 wong

     

     

     







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm trep kanggo dilipat / dipasang nganggo tangga kaping pindho, 3-4 wong digunakake. Bahan Detail: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Bukaan lan nutup kanthi otomatis diwiwiti spring; 2. Tangga teleskopik yaiku ...

    • Roof Tent- Folding Manually

      Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

      Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo tendha gendheng ...

    • Side awning

      Kere sisih

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan ayu, cocog kanggo 2-3 wong urip Material Detailed: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

      Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm Cangkang keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing gampang / gampang dioperasikake, digunakake wong 3-4. Materi Rinci: * Cangkang atos (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel pelat: kayu lapis 8mm dhuwur * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambung karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan momotane gampang lan .. .

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm