ycxg

Tenda nyopir tunggal otomatis sing alus / tendha nyopir tunggal sing paling manual

Katrangan singkat:

Tenda Model: YC0003 Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm (Otomatis)
Tenda Model: YC0004 Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm (Manual)
Fitur:
Remote control nirkabel utawa tombol ngalih loro-arah kontrol rod push otomatis munggah lan mudhun, gampang dioperasikake / Copot sekrup ing loro ujung rod push, kanthi manual bisa ngangkat, gampang dioperasikake / katon ayu, cocog karo SUV macem-macem kendaraan ukuran / aman, kepenak, tenan, tahan angin, anti udan, anti banyu, anti banyu / loro bisa disetel ing lawang ngarep Kaca web wis dipasang nilon. Pancing bisa digantung ing rodha ngarep lan mburi kanggo nambah kenceng tarub / cocog kanggo 2-3 wong.


  • Bahan: Kain bolong PVC + kain poliester dilapisi PU + tabung aluminium + pad katun mutiara + jaring nyamuk poliester ireng
  • Werna: Ijo
  • Ukuran: 212x132x123cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm

    Remote control nirkabel utawa tombol ngalih rong arah, cocok kanggo 2-3 wong

    Materi rinci:

    * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm);
    * Awak: Tenda njaba 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000;
    * Bingkai: aluminium;
    * Kasur: umpluk EPE dhuwuré 7cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 125gsm

    Fitur produk:                                                                                                          

    1. Nggunakake teknologi remot nirkabel paling anyar kanthi otomatis, sing bisa dibukak lan ditutup nganggo remot kontrol, utawa kanthi manual dibukak lan ditutup kanthi tombol                                                                             

    2 Langkah-langkah mbukak lan mbongkar iku gampang lan trep, lan wong loro bisa ngrampungake momotane lan momotane

    3. Bingkai: bahan paduan aluminium                                                                                       

    4. Perawatan anti banyu ing jahitan                                                                                 

    5. Ana rong tas sepatu ing loro-lorone tendha, lan sisih ngisor tas sepatu dirancang nganggo bolong supaya gampang pasir lan kerikil bocor                                                                                                    

    6. Dilengkapi karo penjaga keamanan                                                                               

    7. Bingkai kasebut nduwe bocor banyu supaya banyu udan ora klumpukan ing alur ngisor                                    

    8. Sawise dilipat, tutup udan dipasang kanggo proteksi anti banyu                                                            

    9. Wis lulus tes EMC.                                                                                                          

    Titik adol inti:                                                                                                               

    Remote control nirkabel utawa tombol ngalih loro-arah kontrol rod push otomatis munggah lan mudhun, gampang dioperasikake / Copot sekrup ing loro ujung rod push, kanthi manual bisa ngangkat, gampang dioperasikake / katon ayu, cocog karo SUV macem-macem kendaraan ukuran / aman, kepenak, tenan, tahan angin, anti udan, anti banyu, anti banyu / loro bisa disetel ing lawang ngarep Kaca web wis dipasang nilon. Pancing bisa digantung ing rodha ngarep lan mburi kanggo nambah kenceng tarub / cocog kanggo 2-3 wong


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Roof Tent- Folding Manually

      Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

      Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo tendha gendheng ...

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan ayu, cocog kanggo 2-3 wong urip Material Detailed: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm trep kanggo dilipat / dipasang nganggo tangga kaping pindho, 3-4 wong digunakake. Bahan Detail: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Bukaan lan nutup kanthi otomatis diwiwiti spring; 2. Tangga teleskopik yaiku ...

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

      Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm Cangkang keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing gampang / gampang dioperasikake, digunakake wong 3-4. Materi Rinci: * Cangkang atos (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel pelat: kayu lapis 8mm dhuwur * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambung karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan momotane gampang lan .. .