ycxg

Tenda atap mobil lempitan ndhuwur sing atos

Katrangan singkat:

Model Tenda: YC1802
Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm
Fitur: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring / lempitan sing gampang, gampang operasi / papan sing wiyar, bisa nampung 4 wong


  • Bahan: ABS + ASA + kain Oxford dilapisi perak + kain katun poliester + tabung aluminium + pad spons + jaring nyamuk poliester ireng
  • Werna: Ijo
  • Ukuran: 225x211x152cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm. 

    Nihan keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, 4 wong gunakake.

    * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA;
    * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm);
    * Panel piring: Plywoo dhuwur 8mm
    * Kasur: busa PU dhuwur 4cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 110gsm

    Fitur:                                                                                                                 

    1. Bukaan lan nutup otomatis nganggo musim semi pneumatik                                                               

    2. Tangga teleskopik nyambung langsung karo tendha atap, lan langkah-langkah loading lan bongkar gampang lan trep                                                                                                                            

    3. Bingkai kasur dilipat ing tengah, cocog kanggo SUV medium lan gedhe                                             

    4. Bingkai: bahan paduan aluminium                                                                                             

    5. Jahitan anti banyu                                                                                              

    6. Ana rong tas sepatu sing bisa dicopot ing loro-lorone tendha kasebut                                                        

    7. Gandheng sing lempitan Sisih ndhuwur bisa digunakake minangka udan tanpa tutup udan sing kapisah, sing gampang dioperasikake                     

    8. Tutup ndhuwur lan ngisor digawe saka ABS + ASA, sing bisa dilipat bebarengan kanthi efektif nyuda angin                                                                                                 

    Titik adol inti: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring utawa lempitan sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, bisa nampung 4 wong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Roof Tent- Folding Manually

      Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

      Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai amben digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung nyambung karo tendha gendheng ...

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan sing apik, cocok kanggo 2-3 wong urip Material Detil: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil alus- lempitan kanthi manual karo ...

      Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah 2-3 wong nggunakake ukuran Terbuka: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake Materi Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo ro ...

    • Side awning

      Kere sisih

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

      Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm Cangkang keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing gampang / gampang dioperasikake, digunakake wong 3-4. Materi Rinci: * Cangkang atos (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umume PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan momotane gampang lan .. .

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm trep kanggo dilipat / dipasang nganggo tangga kaping pindho, 3-4 wong digunakake. Bahan Detail: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Bukaan lan nutup kanthi otomatis diwiwiti spring; 2. Tangga teleskopik yaiku ...