ycxg

Tenda atap mobil lempitan ndhuwur sing atos

Katrangan singkat:

Model Tenda: YC1802
Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm
Fitur: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring / lempitan sing gampang, gampang operasi / papan sing wiyar, bisa nampung 4 wong


  • Bahan: ABS + ASA + kain Oxford dilapisi perak + kain katun poliester + tabung aluminium + pad spons + jaring nyamuk poliester ireng
  • Werna: Ijo
  • Ukuran: 225x211x152cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm. 

    Nihan keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, 4 wong gunakake.

    * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA;
    * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm);
    * Panel piring: Plywoo dhuwur 8mm
    * Kasur: umpluk PU dhuwur 4cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 110gsm

    Fitur:                                                                                                                 

    1. Bukaan lan nutup otomatis nganggo musim semi pneumatik                                                               

    2. Tangga teleskopik nyambung langsung karo tendha atap, lan langkah-langkah loading lan bongkar gampang lan trep                                                                                                                            

    3. Bingkai kasur dilipat ing tengah, cocog kanggo SUV medium lan gedhe                                             

    4. Bingkai: bahan paduan aluminium                                                                                             

    5. Jahitan anti banyu                                                                                              

    6. Ana rong tas sepatu sing bisa dicopot ing loro-lorone tendha kasebut                                                        

    7. Gandheng sing lempitan Sisih ndhuwur bisa digunakake minangka udan tanpa tutup udan sing kapisah, sing gampang dioperasikake                     

    8. Tutup ndhuwur lan ngisor digawe saka ABS + ASA, sing bisa dilipat bebarengan kanthi efektif nyuda angin                                                                                                 

    Titik adol inti: cangkang keras kanthi tutup ndhuwur lan ngisor, kontrol spring utawa lempitan sing gampang, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, bisa nampung 4 wong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Tenda nduwur tunggal otomatis sing alus / ndhuwur empuk ...

      Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm Kontrol remot nirkabel utawa saklar tombol rong arah, cocok kanggo 2-3 wong Bahan Rinci: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: Tenda njaba 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis sing atos / manua ...

      Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur atos / Tenda atap mobil Kamping Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan ayu, cocog kanggo 2-3 wong urip Material Detailed: * Nihan ndhuwur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur Produk 110gsm bolong: 1. Tenda ing atap nggunakake ...

    • Roof Tent- Folding Manually

      Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

      Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo tendha gendheng ...

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil alus- lempitan kanthi manual karo ...

      Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah 2-3 wong nggunakake ukuran Terbuka: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake Materi Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo ro ...

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

      Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm Cangkang keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing gampang / gampang dioperasikake, digunakake wong 3-4. Materi Rinci: * Cangkang atos (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel pelat: kayu lapis 8mm dhuwur * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambung karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan momotane gampang lan .. .

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm