ycxg

Tenda atap mobil otomatis sing atos / tenda atap mobil manual ndhuwur sing atos

Katrangan singkat:

Model Tenda: YC-1704 / YC-1704A
Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm.
Fitur: remot nirkabel utawa tombol ngalih ngontrol loro arah rod angkat otomatis, gampang operasi / penampilan sing apik, cocog kanggo SUV kanthi macem-macem ukuran kendaraan / aman, nyaman, tenan, tahan angin, tahan udan, anti banyu, anti banyu / cocok kanggo 2-3 wong urip.


  • Bahan: ABS + ASA + kain Oxford dilapisi perak + tabung aluminium + pad katun mutiara + jaring nyamuk poliester ireng
  • Werna: Ijo
  • Ukuran: 212x132x129cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tenda atap mobil otomatis ndhuwur atos / tenda atap mobil manual ndhuwur / Tenda atap mobil Kamping

    Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 129cm.

    Tenda ing atap mobil kanthi remot kontrol nirkabel, gampang operasi, penampilan sing apik, cocog kanggo urip 2-3 wong

    Materi rinci:

    * Nihan ndhuwur: ABS + ASA;
    * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm);
    * Bingkai: aluminium;
    * Kasur: umpluk EPE dhuwuré 7cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 110gsm

    Fitur Produk:

    1. Tenda atap nggunakake teknologi remotif nirkabel otomatis paling anyar, bisa dibukak lan ditutup dening remot kontrol, lan bisa dioperasikake kanthi manual liwat tombol conrtol ing sisih tendha.                                                                

    2. Langkah-langkah mbukak lan mbongkar iku gampang lan trep, lan wong loro bisa ngrampungake momotan lan momotane.    

    3. Bingkai: bahan paduan aluminium                                                                                               

    4. Jahitan kain anti banyu                                                                                                

    5. Ana rong tas sepatu ing loro-lorone tendha, lan sisih ngisor tas sepatu dirancang kanthi bolong kanggo kenyamanan Pasir lan bocor kerikil;                                                                                                 

    6. Balung kasebut nduweni bocor banyu supaya banyu udan ora klumpukan ing alur ngisor;                                     

    7. Sisih ndhuwur tendha sing lempitan bisa digunakake kanggo nutupi udan lan ora dadi tutup udan sing kapisah, sing gampang dioperasikake                            

    8. Tarub ing atap wis lulus tes EMC.                                                                                                    

    Inti Keuntungan: remot kontrol nirkabel utawa tombol ngalih loro-arah kontrol angkat rod push otomatis, gampang operasi / penampilan sing apik, cocog kanggo SUV kanthi macem-macem ukuran kendaraan / aman, nyaman, tenan, tahan angin, tahan udan, anti banyu, anti adhem / cocok kanggo 2- 3 wong urip.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 225cm * 211cm * 152cm. Nihan keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, gampang dioperasikake / ruangan sing wiyar, 4 wong gunakake. * Nihan hard (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Panel piring: plywoo dhuwur 8mm * Kasur: umpluk 4cm duwur PU + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: Fitur 110gsm bolong: 1. Bukaan lan nutup otomatis ...

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..

    • Side awning

      Kere sisih

    • Roof Tent- Folding Manually

      Tenda Atap- Lipat Kanthi manual

      Ukuran mbukak: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake 2-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2 lapisan lapisan kain poliester PU; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo tendha gendheng ...

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Tenda nduwur tunggal otomatis sing alus / ndhuwur empuk ...

      Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm Kontrol remot nirkabel utawa saklar tombol rong arah, cocok kanggo 2-3 wong Bahan Rinci: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: Tenda njaba 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...