ycxg

Tenda atap lempitan ndhuwur papat wong atos

Katrangan singkat:

Model Tenda: YC1711
Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm
Fitur: Tutup ndhuwur yaiku cangkang keras, luwih gampang dilipat / dilengkapi tangga kaping pindho, aman lan andal / wiyar, lan bisa nampung 3-4 wong


  • Bahan: ABS + ASA + perak dilapisi kain Oxford + kain katun poliester + tabung aluminium + katun mutiara + pad spons + jaring nyamuk poliester ireng
  • Werna: Ijo
  • Ukuran: 210x185x121cm
  • Paket: Karton sing Disesuaikan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran mbukak: 210cm * 185cm * 121cm

    trep kanggo dilipat / dilengkapi tangga sing dobel, digunakake 3-4 wong.

    Bahan Detaol:

    * Nihan ndhuwur: ABS + ASA;
    * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm);
    * Bingkai: aluminium;
    * Kasur: umpluk EPE dhuwuré 4cm + umpluk PU 3cm + tutup katun sing bisa dicuci
    * Windows: bolong 110gsm

    Fitur Produk:

    1. Bukaan lan nutup kanthi otomatis diwiwiti spring;                                                          

    2. Tangga teleskopik nyambung langsung karo tendha atap, lan langkah-langkah loading lan bongkar gampang lan gampang;                                                                                                             

    3. Bingkai kasur dilipat ing tengah, cocog kanggo SUV medium lan gedhe;                                                   

    4. Bingkai: bahan paduan aluminium                                                                                                 

    5. Jahitan Ana perawatan anti banyu ing endi wae.                                                                          

    6. Ana rong tas sepatu sing bisa dicopot ing loro-lorone tendha;                                                                         

    7. Ndhuwur hard lempitan bisa digunakake minangka tutup udan tanpa udan sing kapisah, sing gampang dioperasikake.                                                                             

    Titik adol inti:

    Tutup ndhuwur yaiku cangkang keras, luwih gampang dilipat / dilengkapake kanthi tangga kaping pindho, aman lan andal / wiyar, lan bisa nampung 3-4 wong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil alus- lempitan kanthi manual karo ...

      Tenda atap mobil alus sing didol panas kanggo keperluan kemah 2-3 wong nggunakake ukuran Terbuka: 221cm * 190cm * 102cm Tampilan ayu / Tangga lan bingkai kasur digabungake Materi Detil: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE dhuwure 4cm + umpluk PU 3cm + katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarik Tangga langsung disambungake karo ro ...

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil lempitan Tri-Angle Hard ndhuwur

      Ukuran mbukak: 210cm * 144cm * 170cm Cangkang keras nganggo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing gampang / gampang dioperasikake, digunakake wong 3-4. Materi Rinci: * Cangkang atos (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umume PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan momotane gampang lan .. .

    • Side awning

      Kere sisih

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Tenda nduwur tunggal otomatis sing alus / ndhuwur empuk ...

      Ukuran mbukak: 212cm * 132cm * 123cm Kontrol remot nirkabel utawa saklar tombol rong arah, cocok kanggo 2-3 wong Bahan Rinci: * Tutup njaba: 430g PVC terpal (anti banyu: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D limang titik kothak perak dilapisi kain Oxford UV50 / tahan banyu 3000 / tenda njero 190GSM kothak lima titik poliester katun tahan air 2000; * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk EPE 7cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Manual folding roof tent

      Tarub gendheng lempitan manual

      Ukuran mbukak: 310cm * 160cm * 126cm Cocog kanggo macem-macem ukuran SUV model / cocok kanggo 2-3 wong Material Detailed: * Tutup njaba: 430gsm Tarp PVC (anti banyu: 3000mm); * Awak: 220g 2 lapisan Lapisan kain poliester PU (anti banyu: 3000mm); * Bingkai: aluminium; * Kasur: umpluk PU 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: bolong 110gsm  

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng ndhuwur sing atos

      Ukuran mbukak: 210cm * 145cm * 96cm cangkang hard karo tutup ndhuwur lan ngisor, lempitan sing trep, 3-4 wong nggunakake Bahan Detil: * Nihan keras (ndhuwur & ngisor): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Kain katun poliester kisi (anti banyu: 2000); * Panel piring: kayu lapis dhuwure 8mm * Kasur: umpluk PU dhuwur 5cm + tutup katun sing bisa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopik langsung disambungake karo tendha atap, lan langkah-langkah mbukak lan mbongkar gampang lan gampang. ..